Aanhoudingen tijdens noodbevel in Apeldoorn

Apeldoorn ā€“ In Apeldoorn geldt vandaag een noodbevel. Dit naar aanleiding van de aangekondigde demonstraties die er vandaag zouden zijn. Echter werd gisteravond door een van de groepen gemeld via sociale media dat zij niet naar Apeldoorn zouden komen.

Desondanks stonden er vandaag veel agenten paraat in Apeldoorn. Vooral rondom het stationsplein stonden meerdere politiewagens, agenten en bikers. Op het stationsplein was het erg rustig. Agenten controleerde her en der wat personen. Maar deze mochten na de controle hun weg weer vervolgen.

Op het stationsplein werd een man aangehouden nadat hij tijdens de controle een agent beledigde. De man werd geboeid in een politiebusje afgevoerd naar het politiebureau. Ook een twee persoon werd afgevoerd naar het politiebureau. De reden van zijn aanhouding is niet bekend. Of er naast deze twee aanhoudingen nog meer aanhoudingen hebben plaatsgevonden is niet bekend.

De inzet van de politie trok wat bekijks van voorbijgangers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: