Ruit kledingzaak sneuveld bij afval brandje

Apeldoorn – De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een afval brand aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hier stond een stapel kartonnen dozen in brand vlakbij een winkelpand.

De brandweer werd rond 04.00 uur gealarmeerd. De melding kwam binnen op de kruising Wilhelmina Druckerstraat met de Aletta Jacobsstraat. Hier bleek echter geen sprake van brand te zijn. De brand woedde namelijk zo’n 1 kilometer verderop aan de kruising Beekstraat met de Hoofdstraat.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bluste de brand. De brand was snel geblust door de brandweerlieden. Ondanks dat de brand snel geblust was, heeft de hitte die vrij kwam bij de brand, vermoedelijk wel er voor gezorgd dat een ruit van het naastgelegen winkelpand schade heeft opgelopen. De ruit is namelijk fors gebarsten.

De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar verdachte personen. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: