Twee gewonden bij ernstig ongeluk in Apeldoorn

Apeldoorn – Bij een ernstig ongeluk tussen een auto en een scooter in Apeldoorn zijn vanavond twee gewonden gevallen. Het gaat om de scooterbestuurder en diens passagier. Ze zijn beiden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, over hun toestand is niets bekend.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 21.30 uur, op de kruising tussen de Gildenlaan en de Egelantierlaan. De bestuurder van de auto reed over de Egelantierlaan en wilde rechts afslaan de Gildenlaan op toen hij de van rechts komende scooter over het hoofd zag. Bij de botsing kwam de scooter vast te zitten onder de auto.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Beide slachtoffers, twee jonge vrouwen, zijn in verschillende ambulances onderzocht en behandeld waarna zij werden overgebracht naar het ziekenhuis.

De kruising is door de politie afgezet vanwege het onderzoek naar de toedracht. Dit omdat het toch wel een behoorlijk harde botsing is geweest.

Opmerkelijk is wel, dat het ongeluk is opgenomen door een deurbel. De deurbel was voorzien van een camera en is gericht op de kruising. De politie heeft de beelden van de bewoner opgevraagd.

De bestuurder van de auto heeft een verklaring afgelegd bij de politie, evenals meerdere getuigen.

Het ongeval trok aardig wat bekijks van zo’n 40 a 50 personen. De kruising was vanwege het ongeluk en het onderzoek zo’n 4 uur lang afgesloten.

Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: