Twee gewonden bij ongeval in Uddel

Uddel – De bestuurder van een Smart is zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Uddel. De bijrijder raakte lichtgewond. Beide inzittenden moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De Smart kwam uit de richting van Hoog Soeren. Vlak voor Uddel gebeurde het ongeval waarbij de auto op de zijkant belandde. Dit nadat deze in de berm was geraakt en via de berm aan de overkant uiteindelijk midden op de weg tot stilstand kwam. 

Hoe het eenzijdige ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De Aardhuisweg is in de richting van Hoog Soeren afgesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: