Auto vliegt in brand op de A1 bij Apeldoorn

Apeldoorn – Een auto is zondagmiddag op de snelweg A1 tussen Deventer en Apeldoorn volledig uitgebrand. Bij de brand kwam veel rook vrij. Er zijn twee rijstroken afgesloten, wat zorgt voor een file op de A1 en A50. 

De auto reed bij knooppunt Beekbergen toen er ineens brand uitbrak. Er waren daarbij metershoge vlammen te zien. Ook kwam er veel rook vrij, die trok over de snelwegen A1 en A50 en over de Apeldoornse wijk De Maten.

De brandweer is met een blusvoertuig en een waterwagen ter plaatse. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Twee rijstroken op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn zijn afgesloten, waardoor er een file is ontstaan tussen Twello en Apeldoorn-Zuid. Ook staat het verkeer dat van de A50 de A1 op wil draaien stil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: