Jongetje met arm vast in hekwerk, brandweer schiet te hulp

Een leerling van de Koningin Emmaschool in Apeldoorn zal zich de middagpauze van vandaag nog lang heugen: hij kwam met zijn armpje klem te zitten tussen de spijlen van een ijzeren hekwerk. Het hek staat rond een boom op het schoolplein.

Het jongetje zat dusdanig klem met zijn arm dat hij er niet meer uitkwam uit eigen beweging. Ook de leerkrachten van de basisschool bleken niet in staat om hem uit zijn benarde positie te krijgen, waarna ze de brandweer belden. Die bevrijdde het ventje uiteindelijk.

Directeur Jenny van Hove: ,,Al met al zal het een minuut of tien hebben geduurd alvorens hij kon worden bevrijd nadat de brandweer was gebeld. De spijlen konden iets uit elkaar worden getrokken waardoor hij eruit kon. Het bewuste hekwerk zal worden verwijderd.’’

Het geschrokken jongetje kreeg van de brandweer een traumabeertje en gaf daarna uit dankbaarheid een brandweerman een knuffel.

Tekst De Stentor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: