Auto botst op vrachtwagen; gewonde en veel schade

Apeldoorn – Bij een aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn raakte de 26-jarige bestuurder van een auto vanmiddag gewond. Hij kon direct worden behandeld door de bemanning van een passerende ambulance. 

De automobilist botste op een vrachtwagen die afsloeg richting Kanaal Zuid. Deze kwam daarbij dwars op de weg te staan met flinke verkeershinder tot gevolg.

Kort na het ongeluk kwam er een ambulance voorbij; die was onderweg naar een ander ongeval. De hulpverleners onderzochten en behandelden direct de gewonde automobilist. Na deze eerste controle vervolgde de ambulance haar weg en riep de meldkamer een nieuwe ziekenauto op om het slachtoffer verder te helpen.

De hulpverleners hebben het slachtoffer op de plek van het ongeluk behandeld, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Meerdere getuigen hebben het ongeluk zien gebeuren. De auto van het slachtoffer is bij de botsing fors beschadigd geraakt en moet worden afgesleept. De vrachtwagen kan zelfstandig doorrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: