Brand in receptie gebouw van camping in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN – Zondagavond 11 juli is brand uitgebroken op camping Resort Zuiderzee aan de Spijkweg in Biddinghuizen. De brandweer met meerdere voertuigen ter plaatse. Bij de brand komt aardig wat rook vrij. De brandweer heeft opgeschaald naar middel brand.

Er zijn drie blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. De brand woedt in het receptie gebouw. De korpsen van Biddinghuizen, Elburg en Dronten zijn opgeroepen voor de brandbestrijding. De brand is begonnen in de meterkast, brandweer controleert nu ook het dak op mogelijke brandhaarden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: