Auto belandt in struiken sportpark Orderbos

Het was flink schrikken zondagavond in sportpark Orderbos in Apeldoorn. Een auto reed rond zeven uur door een hekwerk tussen de plaatselijke korfbalvereniging en de voetbalvereniging en kwam tussen de bomen tot stilstand.

In de buurt van Sportpark Orderbos miste de bestuurder van het voertuig een bocht. Vervolgens reed de auto dwars door een hekwerk heen. Het hekwerk dat tussen de korfbalvereniging en de voetbalvereniging staat, raakte daardoor fors beschadigd. Dat gold ook voor het buitenhekwerk.

De Koninklijke Marechaussee – snel ter plaatse vanwege de nabijheid van haar Willem III-kazerne – meldde dat er in elk geval een man in het voertuig zat. Na spoedbehandeling van de ambulance hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.

Kraan

De auto raakte na het ongeval ook beschadigd en kwam in de struiken terecht. Een kraan moest de auto uit de heuvelachtige bosschage trekken, voordat het voertuig totalloss met enige moeite kon worden afgevoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: