Nieuwsberichten

Zes appartementen ontruimd wegens brand in Zutphen

Zutphen – De brandweer is zaterdagavond met meerdere wagens uitgerukt voor een woningbrand aan de Aert van Nesstraat in Zutphen. De melding kwam rond 19.30 uur binnen bij de meldkamer nadat de brand werd ontdekt. Twee blusvoertuigen en een officier van dienst kwamen ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele trappenhal vanMeer lezen over “Zes appartementen ontruimd wegens brand in Zutphen”

Felle containerbrand op bedrijventerrein in Apeldoorn Noord

Apeldoorn – Aan de Laan van de Kreeft op het bedrijventerrein in Apeldoorn-Noord heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een container in brand gestaan. De brand werd ontdekt om 23.45 uur. Omdat de container tegen het bedrijfspand stond en deze door de hitte werd aangestraald kwam de brandweer met spoed ter plaatse. OmMeer lezen over “Felle containerbrand op bedrijventerrein in Apeldoorn Noord”

Flatbrandje snel geblust

Apeldoorn – De brandweer is woensdagavond gealarmeerd voor een brand in een appartement aan de Germanenlaan in Apeldoorn.Omdat het een flat betrof rukte de brandweer uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker.  Ter plaatse bleek er een pannetje te lang op het vuur te hebben gestaan. De bewoner heeft de brandweer gewaarschuwd en daarna deMeer lezen over “Flatbrandje snel geblust”

Gewonde en veel schade na ongeluk op Zutphensestraat in Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De bestuurder van het witte voertuig kwam vanaf afrit van de A1 en wilde de Zutphensestraat op draaien, een automobiliste met een Fiat kwam vanaf Voorst en reed richting Apeldoorn en raakte de witte auto in de flank.Een Berger dieMeer lezen over “Gewonde en veel schade na ongeluk op Zutphensestraat in Apeldoorn”

Vrouw gewond na ongeluk op Oude Beekbergerweg in Apeldoorn

Apeldoorn – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag even na 17.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn. Een dame op leeftijd kwam met haar scootmobiel uit de Valkenweg en zag daarbij een van rechts komende automobiliste over het hoofd met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam met haar scootmobiel hard tenMeer lezen over “Vrouw gewond na ongeluk op Oude Beekbergerweg in Apeldoorn”

Melding van steekpartij blijkt vechtpartij tussen meerdere personen in Apeldoorn

Apeldoorn – Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn. Bij de vechtpartij zou mogelijk gestoken zijn. Rond 13.15 uur kreeg de politie de 112 melding binnen, meerdere politiewagens kwamen ter plaatse. Ook was er inmiddels een ambulance aanrijdend gestuurd. Bij aankomst van de politie bleek erMeer lezen over “Melding van steekpartij blijkt vechtpartij tussen meerdere personen in Apeldoorn”

Gewonde bij brand in appartement Viltmakersdonk in Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is dinsdagochtend in alle vroegte gealarmeerd voor een woningbrand aan de Viltmakersdonk in Apeldoorn. Rond 04.30 uur kwam de 112 melding bij de brandweer binnen. De melder gaf aan dat het zou gaan om een uitslaande brand. Hierop rukte de brandweer met meerdere voertuigen uit, twee blusvoertuigen, een hoogwerker en eenMeer lezen over “Gewonde bij brand in appartement Viltmakersdonk in Apeldoorn”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: