Nieuwsberichten

Man (23) raakt rijbewijs kwijt na aanrijding in Apeldoorn waarbij auto in sloot belandde

APELDOORN – Een 23-jarige man die betrokken was bij een flinke botsing in Apeldoorn, was onder invloed van drugs. Hij verleende volgens de politie waarschijnlijk geen voorrang op een kruising, waardoor een andere auto in de sloot belandde. De botsing vond dinsdag iets voor middernacht plaats op de kruising van de Edisonlaan met de Vlijtseweg.Meer lezen over “Man (23) raakt rijbewijs kwijt na aanrijding in Apeldoorn waarbij auto in sloot belandde”

Geweldsincident in hotel in Loenen; Politie doet onderzoek

Loenen – De politie is zondagavond groots uitgereden voor een geweldsincident bij een hotel langs de Beekbergerweg in Loenen. De politie kwam met meerdere wagens en een hondengeleider met spoed ter plaatse. Een politieauto was met spoed onderweg maar reed op de Arnhemseweg in Beekbergen zijn band kapot op een opstaande betonnen rand die deMeer lezen over “Geweldsincident in hotel in Loenen; Politie doet onderzoek”

Automobilist botst tegen lantaarnpaal in Emst en moet mee naar het politiebureau

Emst – Een automobilist is zaterdagavond door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt waarna hij met zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Hij raakte hierbij lichtgewond. De bestuurder reed rond 23.25 uur over de Vaassenseweg tussen Vaassen en Emst toen het mis ging. De automobilist reed eerst een verkeersbord omver, waardoor deMeer lezen over “Automobilist botst tegen lantaarnpaal in Emst en moet mee naar het politiebureau”

Steekpartij bij winkelcentrum Orderplein in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een steekpartij nabij een winkelcentrum in Apeldoorn is zaterdag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is een jongeman met een steekwond in zijn been. Het incident gebeurde mogelijk op een bankje buiten het winkelcentrum aan het Ordenplein. Daarna zouden meerdere jongens het winkelcentrum zijn in gerend. De politie is met drie eenheden terMeer lezen over “Steekpartij bij winkelcentrum Orderplein in Apeldoorn”

Zes appartementen ontruimd wegens brand in Zutphen

Zutphen – De brandweer is zaterdagavond met meerdere wagens uitgerukt voor een woningbrand aan de Aert van Nesstraat in Zutphen. De melding kwam rond 19.30 uur binnen bij de meldkamer nadat de brand werd ontdekt. Twee blusvoertuigen en een officier van dienst kwamen ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele trappenhal vanMeer lezen over “Zes appartementen ontruimd wegens brand in Zutphen”

Felle containerbrand op bedrijventerrein in Apeldoorn Noord

Apeldoorn – Aan de Laan van de Kreeft op het bedrijventerrein in Apeldoorn-Noord heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een container in brand gestaan. De brand werd ontdekt om 23.45 uur. Omdat de container tegen het bedrijfspand stond en deze door de hitte werd aangestraald kwam de brandweer met spoed ter plaatse. OmMeer lezen over “Felle containerbrand op bedrijventerrein in Apeldoorn Noord”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: