Auto belandt in kanaal bij Vaassen

Vaassen – Een personenauto is maandagochtend door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in het Apeldoorns kanaal terecht gekomen.

Rond 11.00 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. De auto komende vanuit Vaassen reed in de richting van Apeldoorn toen het mis ging. De auto reed door een rietkraag en belandde in het kanaal. Meerdere brandweerwagens, waaronder twee duikploegen werden gealarmeerd. De politie en brandweer waren snel ter plaatse en bij aankomst bleek dat de bestuurder zich zelf in veiligheid had kunnen brengen.

De bestuurder bleek wonder boven wonder niet gewond te zijn geraakt. Omdat er niemand in het te water geraakte voertuig meer zat, keerde de brandweer retour.

De gemeente heeft hekken geplaatst waardoor een deel van de weg is afgesloten. Inmiddels is het waterschap ter plaatse en wordt er gewacht op een berger. De vraag is echter of deze hem nu kan berger of dat het moet gebeuren op een later tijdstip onder het voertuig midden in het kanaal ligt.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de bestuurder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: